loader-logo

Măsura 10 și Măsura 13 – Programul Național de Dezvoltare Rurală

Măsura 10 – Agro-mediu și climă și Măsura 13 – Plăți pentru zone care se confruntă cu constrângeri naturale sau cu alte constrângeri sunt două măsuri de dezvoltare rurală derulate de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării RuraleAutoritate de Managemet pentru Programul Național de Dezvoltare Rurală.

Aceste măsuri facilitează acordarea unor plăți anuale, pe hectar suprafață agricolă, pentru compensare totală sau parțială a costurilor suplimentare și a pierderilor de venit suportate de utilizatorii de terenuri agricole.

Instituțiile implicate în elaborarea, implementarea și promovarea măsurilor de mediu și climă au elaborat o serie de documente informative și de ghidare, utile în accesarea și implementarea angajamentelor din cadrul acestor măsuri.

Acestea sunt disponibile pe site-ul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale la următoarea adresa: http://www.madr.ro/pndr-2014-2020/implementare-pndr-2014-2020/masuri-de-mediu-si-clima.html.

Acesta informare se face la solicitarea Ministerul Afacerilor Externe, Instituția Prefectului – Județul Gorj, conform documentului de mai jos.

0 Voturi


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Sari la conținut